Recept na pečenou vepřovou plec, která se peče v celku a při podávání je úžasně šťavnatá a provoněná bylinkami. Podáváme s pečenými brambory a dýní.
3 stroužky | česnek |
1 hrst | bylinky |
1 kg | vepřová plec |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kmín | |
příloha | |
2 špetky | sůl |
5 ks | brambory |
olivový olej | |
petrželová nať | |
0.5 ks | dýně Hokaido |
podle potřeby | |
máslo | |
bílé víno | |
slunečnicový olej |
Dýňové hody: Vaříme z dýně od snídaně po večeři
Je tady půlka září, sychravější počasí a s tím i potřeba dopřát tělu syté pokrmy, které nám dodají vitamíny a hlavně nás zahřejí. K tomu nám skvěle poslouží právě dýně, ať už máslová, muškátová, špagetová a samozřejmě oblíbená Hokkaido. Pojďme si z dýně připravit snídani, oběd i rychlou večeři.
autor Markéta v troubě
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena