Šťavnatá kachna

Recept na tradiční indické jídlo, hodně kořeněné a velice chutné.


2.9990x
75 min

Ingredience

4 lžíceolej
1 kskachna

podle chuti

8 stroužkůčesnek
sůl
4 lžíceocet
kmín
1 ksfeferonka
zázvor
cukr moučka
mletý pepř
chilli koření

Postup přípravy

Kachnu omyjeme a naporcujeme. Oloupaný česnek rozetřeme a feferonku nadrobno nasekáme. Přidáme ocet a všechno ostatní koření rozmícháme. Touto směsí potřeme kousky kachny a necháme je několik hodin uležet. Potom tyto kousky masa dáme na rozpálený olej a osolíme. Kachnu podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Těsně před koncem vmícháme do šťávy cukr a kachnu necháme dopéct v troubě. Šťavnatou kachnu podáváme s čerstvým pečivem nebo rýží.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šťavnatá kachna

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena