Šťavnatá kachna

Recept na tradiční indické jídlo, hodně kořeněné a velice chutné.


2.9990x
75 min

Postup přípravy

Kachnu omyjeme a naporcujeme. Oloupaný česnek rozetřeme a feferonku nadrobno nasekáme. Přidáme ocet a všechno ostatní koření rozmícháme. Touto směsí potřeme kousky kachny a necháme je několik hodin uležet.

Potom tyto kousky masa dáme na rozpálený olej a osolíme. Kachnu podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Těsně před koncem vmícháme do šťávy cukr a kachnu necháme dopéct v troubě.

Šťavnatou kachnu podáváme s čerstvým pečivem nebo rýží.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šťavnatá kachna

Zpět na recept