Srnčí koláčky

Sekané srnčí masíčko přelité paprikovou omáčkou.


2.91206x
60 min

Postup přípravy

Maso zalijeme přepuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin. Srnčí maso pak vyjmeme, nasekáme nadrobno, ale nemeleme! Sekané srnčí osolíme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a česnek, opepříme, důkladně promícháme a vytvoříme malé placičky o průměru asi 5 cm a vysoké 1 cm. Srnčí koláčky upečeme na přepuštěném másle. Pak do zbylého omastku vmícháme papriku, podle potřeby osolíme. Srnčí koláčky na talíři zalijeme paprikovou omáčkou. Srnčí koláčky podáváme s vařenou rýži nebo drobnými těstovinami.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Srnčí koláčky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena