Srbský gulášek

Do guláše ze skopového masa přidáváme čerstvé papriky a brambory, je to dobrota, hlavně s chlebem.


3.01241x
75 min
3×

Postup přípravy

Na kostky nakrájené maso osolíme, v kastrolu rozehřejeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Přisypeme papriku a zalijeme octem, za stálého míchání ji zpěníme, přidáme ochucené maso, opečeme a zalijeme vodou a zvolna dusíme doměkka. Přidáme protlak, na nudličky nakrájené papriky a na kostky nakrájené oloupané brambory a podle potřeby ještě podlijeme. Guláš dusíme tak dlouho dokud nejsou brambory měkké a už nezahušťujeme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Srbský gulášek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Srbská