Špikovaný kapr

Zajímavý recept na kapra plného slaniny a citronové šťávy.


2.9977x
45 min

Ingredience

200 gslanina
olej
sůl
1 kscitron
1 kskapr
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kapra očistíme, osolíme a opepříme. Prošpikujeme ho slaninou, pokapeme citronovou šťávou a uložíme na 20 minut do chladu, ale ne do chladničky.

Mezitím zapneme troubu na 220 °C. Uleženého kapra vložíme do pekáče, polijeme olejem a upečeme dozlatova.

Špikovaného kapra podáváme s pečenými brambory a hlávkovým salátem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špikovaný kapr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovinská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena