Špenátový salát

Recept na portugalský salát s vařeným vejcem a kapary.


2.9989x
30 min

Ingredience

olej
sůl
4 ksvejce
4 lžícekapary
1 kgšpenátové listy
itronová šťáva

Postup přípravy

Omytý špenát přelijeme vařící vodou, necháme ho okapat a vychladit. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Pak je nakrájíme na kousky.

Špenát překrájíme na větší kousky, smícháme s kousky vajec, kapary, citronovou šťávou nebo octem, olejem a solí.

Špenátový salát můžeme nechat chvíli uležet a můžeme podávat. Salát podáváme s čerstvým pečivem nebo jako přílohu k masu.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špenátový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Portugalská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena