Špenátový nákyp s uzeným masem

Nákyp ze špenátu a uzeného masa podávaný s bramborem a zeleninou.


3.1346x
60 min

Postup přípravy

Mražený špenát podusíme, scedíme a necháme okapat. Lepší je použít listový špenát, ne sekaný. V misce utřeme máslo a žloutky se solí, přidáme v mléce namočený a vymačkaný rohlík, špenát, nadrobno pokrájené uzené maso, rozetřený česnek, pepř a nakonec zjemníme pevně ušlehaným sněhem z bílků.


Hmotu rozetřeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané zapékací misky a v předehřáté troubě zapčeme. Nákyp podáváme s vařenými brambory a talíře obložíme zeleninou.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špenátový nákyp s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká