Špenátová roláda

Štrůdl z listového těsta, ale plněný tentokrát špenátem a drůbeží sekanou.


2.9713x
30 min

Postup přípravy

Z těsta vyválíme 2 placky ( jako na klasický štrůdl), na ně rozetřeme drůbeží sekanou, kterou jsme již předem ochutili kořením ( nejlépe podravkou, nebo dle chuti), na sekanou rozetřeme klasicky uvařený špenát ( trochu hustější), zabalíme jako štrůdl, pomažeme vajíčkem a pečeme v troubě. Podáváme buď teplé k bramborové kaši nebo zeleninovým salátem, nebo jako studené k vínu a pivu.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Špenátová roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena