Skopové maso, bílé fazole, velké kroupy, česnek a majoránka! To je přeci šoulet a ze skopového masa.
Hodnocení
3.0
/ 5 (1539x)
Doba přípravy
90 min
Ingredience
- -
česnek
- -
sůl
- -
majoránka
- -
tuk
2 ks
cibule
- -
mletý pepř
200 g
kroupy
200 g
uzený bůček
250 g
bílé fazole
700 g
skopová plec
Postup přípravy
Skopové maso uvaříme v osolené vodě. Bůček, kroupy a předem namočené fazole uvaříme každé zvlášť. Na tuku usmažíme nadrobno posekanou cibuli, přidáme uvařené fazole a kroupy, ochutíme česnekem, pepřem, solí, majoránkou a rozetřeným česnekem. Podlijeme vývarem z uzeného masa a promícháme. Dáme na vymaštěný pekáč, rozložíme nakrájené uvařené skopové maso, překryjeme plátky uzeného bůčku a zapečeme v troubě.