Žamp.jsem obalila i s nožičkama,žádné komplikace mi to nepřineslo.vzala jsem užší kastrůlek,aby byly ž.ponořené,jako ve fritéze,taky fajn.použila jsem trojobalovou fintu,mouku i strouhanku jsem každý zvlášť dala do pytlíku a obalovala tak více ž.najednou.po usmažení jsem dosolovala a dopepřovala,houby rády pepř;-)
Hanzek
Re:
Mě se to bez těch nožiček teda líp smaží :)
Eva
Nechápu, z jakého důvodu by se měly odřezávat nožičky. To vidím prvně. Nožičky snad nepatří k žampionům??? Běžně se obalují celé. Navíc žampiony ani nezbavuji slupky, pouze je důkladně omyju od nečistot.
Martin
Detail
Nechci rýpat, ale v receptu máte "Žampiony zbavíme nožiček" a přitom na všech fotkách jsou žampiony s nožičkami. ;-)
Zajímavé komentáře
Komentář k receptu Smažené žampiony
Re:
Detail