Vaření.czReceptySmažené skořicové ocásky

Smažené skořicové ocásky

Rychlou sladkou chuťovku se skořicovou příchutí podáváme teplou ke kávě nebo čaji.


4.654x
35 min
3×

Postup přípravy

Moučkový cukr promícháme s mletou skořicí. Mléko, máslo, cukr a sůl vložíme do rendlíku a přivedeme k varu. Potom přisypeme mouku a mícháme tak dlouho, dokud nevznikne hladké těsto, které se nechytá stěn. Těsto necháme zpola vychladnout a potom vmícháme citronovou kůru a zapracujeme jedno vejce po druhém. Těstem naplníme cukrářský sáček, kterým na rozpáleném oleji tvoříme proužky ocásky a smažíme zprudka dorůžova. Usmažené skořicové ocásky obalujeme ve skořicovém cukru a podáváme ještě teplé ke kávě nebo čaji.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené skořicové ocásky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena