Smažené rybí mlíčí

Tepelná úprava mlíčí z ryby (kapra) jako předkrm, hlavní jídlo nebo jen tak na mlsání.


4.215x
160 min
2×

Postup přípravy

Omyté mlíčí z kapra osolíme a pokapeme citronem. Necháme 1 - 2 hodiny marinovat. Pokud je mlíčí velké, můžeme ho podélně rozkrojit.

Marinované mlíčí obalíme v trojobalu - mouka, vejce strouhanka. Mlíčí usmažíme na tuku dozlatova.

Smažené rybí mlíčí podáváme s malou zeleninovou oblohou jako teplý předkrm, ale také s vařenými či opečenými brambory jako hlavní chod. Mlíčí chutná i studené, a to nakrájené na menší kousky jako chuťovka.
user-icon

autor ciklruda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené rybí mlíčí

Zpět na recept