Smažená hruška

Tuto chuťovku připravujeme ze středně zralé hrušky.


5.03x
25 min

Postup přípravy

Hrušku rozkrájíme na čtvrtiny, vykrojíme jádřinec a okrájíme slupku. Každou čtvrtku rozpůlíme, takže máme 8 dílků. Podle chuti hrušky posypeme kořením na americké brambory, kořením nešetříme.

Vejce rozšleháme vidličkou s tatarskou omáčkou. Dílky hrušky obalíme v hladké mouce, poté v rozšlehaném vejci s tatarskou omáčkou a ve strouhance.

Obalené kousky vkládáme do pánve s rozehřátým olejem a rychle usmažíme.

Smažená hruška se podává jako chuťovka.
user-icon

autor JanaB


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažená hruška

Zpět na recept