Vaření.czReceptySluníčková kaše Hokkaido

Sluníčková kaše Hokkaido

Bramborová kaše je všeobecně oblíbená příloha. Co takhle ji trošku pozměnit? Tahle bude svítit na talíři jako sluníčko.


3.912x
30 min

Postup přípravy

Očištěné brambory a dýni Hokkaido i se slupkou v přiližném poměru 2:1 nakrájíme na kostky a společně uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, brambory s dýní rozmačkáme a ručním šlehačem vyšleháme s máslem a horkým mlékem na hladkou kaši. Podle chuti dosolíme. Sluníčkovou kaši Hokkaido podáváme jako přílohu nebo posypanou strouhaným sýrem a čerstvými bylinkami (petrželka, pažitka, cibulková nať) jako hlavní bezmasý chod - třeba k večeři.
user-icon

autor Melissima

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sluníčková kaše Hokkaido

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena