Slepičí polévka Ujházy

Maďarská kuchyně je velice rozmanitá, tak vyzkoušejte tuto slepičí polévku, která je trošku vylepšená.


2.91281x
90 min
1×

Postup přípravy

Očištěnou slepici, hovězí kosti a maso vložíme do hrnce. Vše zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Pak přidáme veškerou očištěnou zeleninu vcelku, žampiony a koření. Vše uvaříme doměkka. Hotovou slepičí polévku přecedíme a z vývaru odstraníme přebytečný tuk. Hovězí maso oddělíme a podáváme zvlášť např. jako hlavní jídlo. Do vývaru vrátíme část uvařené na kousky nakrájené zeleniny a slepičího masa. Nakonec přidáme ve slané vodě uvařené nudle a nakrájenou pažitku.

Slepičí polévku Ujházy podáváme teplou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slepičí polévka Ujházy

Zpět na recept