Slepičí polévka Ujházy

Maďarská kuchyně je velice rozmanitá, tak vyzkoušejte tuto slepičí polévku, která je trošku vylepšená.


2.91281x
90 min
1×

Ingredience

hrášek
sůl
pažitka
1 ksrajče
50 gnudle
0.5 kskapusta
0.5 ksslepice
2 ksžampiony
1 kszelená paprika
celý pepř
200 ghovězí maso
200 gkořenová zelenina
mletá sladká paprika
200 ghovězí kosti

Postup přípravy

Očištěnou slepici, hovězí kosti a maso vložíme do hrnce. Vše zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Pak přidáme veškerou očištěnou zeleninu vcelku, žampiony a koření. Vše uvaříme doměkka. Hotovou slepičí polévku přecedíme a z vývaru odstraníme přebytečný tuk. Hovězí maso oddělíme a podáváme zvlášť např. jako hlavní jídlo. Do vývaru vrátíme část uvařené na kousky nakrájené zeleniny a slepičího masa. Nakonec přidáme ve slané vodě uvařené nudle a nakrájenou pažitku.

Slepičí polévku Ujházy podáváme teplou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slepičí polévka Ujházy

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Maďarská
K příležitosti
Recepty na svatbu

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena