Poněkud odlišná slepičí polévka.
sůl | |
1.5 lžíce | máslo |
petrželka | |
1 ks | cibule |
150 ml | smetana |
0.3 ks | slepice |
30 g | máslo na smažení |
1.5 lžíce | hladká mouka |
mletý bílý pepř | |
100 g | anglická slanina |
100 g | sterilovaný hrášek |
mletá sladká paprika | |
500 ml | slepičí bujon |
na ozdobu | |
---|---|
30 g | sádlo |
100 g | chléb |
autor admin_janach
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.