Slepičí maso s pepřem

Pepřová slepice v rajčatové omáčce.


3.0638x
30 min

Ingredience

sůl
1 lžícemáslo
petrželka
1 kscibule
1 ksmrkev
1 lžičkarajčatový protlak
hladká mouka
3 dlslepičí vývar
mletý černý pepř
750 gslepičí maso

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku a nastrouhanou mrkev, osmahneme a chvíli dusíme. Mezitím vykostíme maso, nakrájíme na malé kostičky a osolíme, přidáme k zelenině a dusíme ve vlastní šťávě. Podle potřeby podléváme slepičím vývarem, ale dbáme na to, aby šťáva sahala jen do poloviny kostiček masa. Přidáme pepř a protlak, zaprášíme moukou a slepičí maso dodusíme doměkka. Slepičí maso s pepřem podáváme s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Slepičí maso s pepřem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena