Slepičí maso s pepřem

Pepřová slepice v rajčatové omáčce.


3.0638x
30 min

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku a nastrouhanou mrkev, osmahneme a chvíli dusíme.

Mezitím vykostíme maso, nakrájíme na malé kostičky a osolíme, přidáme k zelenině a dusíme ve vlastní šťávě. Podle potřeby podléváme slepičím vývarem, ale dbáme na to, aby šťáva sahala jen do poloviny kostiček masa. Přidáme pepř a protlak, zaprášíme moukou a slepičí maso dodusíme doměkka.

Slepičí maso s pepřem podáváme s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slepičí maso s pepřem

Zpět na recept