Slepici podáváme s houskovými knedlíky a jemnou smetanovou omáčkou, do které se přidávalo víno.
50 g | slanina |
- - | olej |
- - | sůl |
- - | máslo |
0.5 ks | celer |
0.5 ks | citron |
- - | mouka hladká |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
250 ml | smetana kysaná |
- - | pepř mletý |
1 ks | slepice |
1 sklenka | víno bílé |
1 kostka | masox |
- - | bobkový list |
- - | nové koření |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.