Kousky slepičího masa v kořeněné omáčce s žampióny a chřestem podáváme v kopečku rýže.
- - | olej |
- - | sůl |
- - | máslo |
- - | petrželka |
1 ks | žloutek |
1 ks | cibule |
200 g | žampióny |
1 ks | citron |
1 konzerva | chřest |
- - | mouka hladká |
1 hrnek | rýže |
- - | kari |
- - | pepř mletý |
1 ks | slepice |
250 ml | víno bílé |
- - | zelenina kořenová |
- - | paprika mletá |
- - | koření grilovací |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.