Slepičí polévka, kterou naléváme na uvařené široké nudle vám jistě zachutná!
Hodnocení
3.0
/ 5 (658x)
Doba přípravy
90 min
Ingredience
- -
sůl
1 svazek
petrželka
1 ks
cibule
0.5 lžičky
Glutasol
1 ks
slepice
3 lžíce
kořenová zelenina
- -
celý pepř
- -
nudle široké
- -
nové koření
Postup přípravy
Slepici rozdělíme na 4 díly a dáme ji vařit spolu s kořenovou zeleninou, cibulí, solí a kořením. Uvaříme doměkka, nejlépe v papiňáku. Potom maso vykostíme, vývar procedíme, dochutíme glutasolem a nakrájíme maso na menší kousky. Do vývaru vhodíme dlouhé široké nudle a 5 minut je vaříme. Maso rozdělíme do misek, přelijeme vývarem s nudlemi a posypeme petrželkou.