Slepici s nádivkou z drůbežích jater můžete také zapéct s rýží a omáčkou v troubě.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
1 ks | vejce |
- - | máslo |
- - | petrželka |
2 ks | žloutek |
1 ks | cibule |
2 dl | smetana |
1 ks | citron |
- - | mouka hladká |
250 g | rýže |
- - | kari |
- - | pepř mletý |
1 ks | slepice |
1 ks | játra drůbeží |
0.5 l | vývar slepičí |
100 g | salám měkký |
1 ks | rohlík |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.