Nejprve si uděláme nádivku! Na oleji si orestujeme na kousky nakrájená játra, cibulku, nastrouhaný česnek, na nudličky nakrájený salám, přidáme petrželku, vymačkaný rohlík, vejce, sůl, kari a vše promícháme. Kdyby byla nádivka moc řídká zahustěte jí strouhankou. Tuto nádivku nacpeme do slepice, otvor zašijeme, slepici dáme do papiňáku, zalijeme vařící vodou a chvíli vaříme. Pěnu sebereme, uzavřeme poklici a uvaříme doměkka, potom slepici vyjmeme. Uděláme si světlou jíšku, zředíme vývarem a povaříme, ve smetaně rozmícháme žloutky a zamícháme do omáčky, dochutíme, solí, pepřem a citronem povaříme. Slepici naporcujeme i s nádivkou a podáváme přelitou omáčkou s rýží.