Slepici s nádivkou z drůbežích jater můžete také zapéct s rýží a omáčkou v troubě.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
1 ks | vejce |
- - | máslo |
- - | petrželka |
2 ks | žloutek |
1 ks | cibule |
2 dl | smetana |
1 ks | citron |
- - | hladká mouka |
250 g | rýže |
- - | kari |
- - | mletý pepř |
1 ks | slepice |
1 ks | drůbeží játra |
0.5 l | slepičí vývar |
100 g | salám měkký |
1 ks | rohlík |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena