Šlehačková bublanina s višněmi

Vyzkoušejte snadný hrníčkový recept na bublaninu s višněmi pečenou v remosce.


5.01x
60 min

Postup přípravy

Višně očistíme, podle potřeby vypeckujeme a poprášíme polohrubou moukou.

Připravíme si těsto. Mouku prosejeme a promícháme s práškem do pečiva. Do mísy rozklepneme vejce a spolu s oběma cukry a citronovou kůrou vyšleháme do pěny. Pak postupně vmícháme mouku a tekutou šlehačkou a řádně promícháme.

Těsto vlijeme do grand remosky, poklademe višněmi a pečeme přibližně 30 minut dorůžova.

Vychladlou šlehačkovou bublaninu s višněmi naporcujeme, podle chuti posypeme moučkovým cukrem a podáváme ke kávě nebo čaji jako moučník.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šlehačková bublanina s višněmi

Zpět na recept