Základ tohoto receptu tvoří šlehačka, díky ní je bábovka vláčná a chutná nejen k odpolední kávě.
těsto | |
---|---|
3 ks | vejce |
2 lžíce | kakao |
1 balíček | prášek do pečiva |
250 g | cukr moučka |
1 špetka | mletá skořice |
1 balíček | vanilkový cukr |
250 g | polohrubá mouka |
250 ml | smetana ke šlehání |
podle potřeby | |
máslo na vymazání | |
mouka na vysypání |
autor lucik
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.