Slavnostní škvarková pomazánka

Recept na rychlou pomazánku se škvarky, která chutná nejlépe s žitným knäckebrotem. Ideální pohoštění pro návštěvu.


3.76x
20 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Česnek oloupeme, šalotku také. Pažitku nadrobno nasekáme.

Vejce pomeleme spolu se škvarky, stroužkem česneku a šalotkou. Do směsi přimícháme hořčici, pažitku, ochutíme solí, pepřem a majoránkou. Vše spolu dohladka vymícháme.

Slavnostní škvarkovou pomazánku natíráme na Knäckebrot nebo jiný chléb a ozdobíme podle vlastní fantazie. Druhou alternativou servírování na party je dát škvarkovou pomazánku na desku, nalámat žitný Knäckebrot a pomazánku jím nabírat.
user-icon

autor franckova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slavnostní škvarková pomazánka

Zpět na recept