Slávky načerveno

Pro milovníky mořských mršek doporučuji tento lahodný předkrm.


4.89x
45 min

Postup přípravy

Cibuli očistíme a pokrájíme najemno. Petrželku omyjeme a nasekáme nadrobno. V hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme do ní slávky, prudčeji opečeme a zmírníme na nižší stupeň. Přilijeme víno, ochutíme solí, pepřem, přidáme kečup a cukr. Za častého míchání dusíme slávky načerveno doměkka. Před dokončením vmícháme petrželku a zjemníme máslem. Takto připravené slávky můžeme podávat.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Slávky načerveno

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena