Šlajzův katův šleh

Recept pro každou příležitost z vepřové kýty.


4.762x
0
20×

Postup přípravy

Vepřové maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na nudličky. Větší cibule oloupeme a nakrájíme na půl měsíčky.

Smícháme všechny ingredience na marinádu a vložíme do ní maso s cibulí. Šlajzův katův šleh dáme aspoň na 24 hodin do lednice uležet.

Druhý den smažíme šlajzův katův šleh na rozpáleném oleji doměkka.

Šlajzův katův šleh podáváme s chlebem.


Před podáváním si můžeme připravit omáčku z 1 dílu tatarské omáčky a 1 dílu kečupu. K tomuto masu je výborná.
user-icon

autor jirten


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šlajzův katův šleh

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká