Šlajzův katův šleh

Recept pro každou příležitost z vepřové kýty.


4.762x
0
20×

Ingredience

4 kscibule
50 dkgvepřová kýta

marináda

2 lžíceolej
1 lžičkasůl
1 lžičkaocet
2 ksžloutek
1 lžičkacukr moučka
1 lžičkaplnotučná hořčice
1 lžičkakari koření
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžičkaworcesterská omáčka
1 lžičkamletý černý pepř

omáčka

1 dílkečup
1 díltatarská omáčka

Postup přípravy

Vepřové maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na nudličky. Větší cibule oloupeme a nakrájíme na půl měsíčky. Smícháme všechny ingredience na marinádu a vložíme do ní maso s cibulí. Šlajzův katův šleh dáme aspoň na 24 hodin do lednice uležet. Druhý den smažíme šlajzův katův šleh na rozpáleném oleji doměkka. Šlajzův katův šleh podáváme s chlebem. Před podáváním si můžeme připravit omáčku z 1 dílu tatarské omáčky a 1 dílu kečupu. K tomuto masu je výborná.
user-icon

autor jirten


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šlajzův katův šleh

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena