Vepřové maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na nudličky. Větší cibule oloupeme a nakrájíme na půl měsíčky.
Smícháme všechny ingredience na marinádu a vložíme do ní maso s cibulí. Šlajzův katův šleh dáme aspoň na 24 hodin do lednice uležet.
Druhý den smažíme šlajzův katův šleh na rozpáleném oleji doměkka.
Šlajzův katův šleh podáváme s chlebem.
Před podáváním si můžeme připravit omáčku z 1 dílu tatarské omáčky a 1 dílu kečupu. K tomuto masu je výborná.
Bolo to výborné a jednoduché. Ďakujem za inšpiráciu, pridala som ešte trochu ostrého kečupu, pár feferónok a vynechala kari, lebo ho nemáme radi. Super !
Paráda
Včera jsem to dělala a všem náramně chutnalo, hlavně chválili okořenění, že je naprosto skvělé.
Medulienka
S omáčkou z kečupu a tatarky bylo maso opravdu výborné.
Výborné
Přidala jsem navíc chilli a sklidila jsem s tímto jídlem úspěch
Kačírek
Fantastický
Díky za skvělý recept. Jak snadné a jaká to mňamka! :o)
Zajímavé komentáře
Paráda
Výborné
Fantastický