Sladkokyselý salát z masa

Recept na salát z červeného zelí, vařeného hovězího masa, višní a smetanové zálivky.


3.1661x
30 min

Postup přípravy

Vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky. Očištěné zelí nakrouháme a oloupanou cibuli nasekáme nadrobno. Višně necháme okapat a polovinu višňové šťávy smícháme se zelím, višněmi, cibulí a masem.

Smetanu částečně ušleháme, přidáme hořčici, koření a olej.

Smetanovou zálivku smícháme se salátem a podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Sladkokyselý salát z masa podáváme při slavnostních příležitostech s pečivem.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sladkokyselý salát z masa

Zpět na recept