-> Kolik cibule patří do guláše a jak připravit dobrý cibulový základ
Celkové množství podle tohoto receptu uspokojí i větší rodinu, uvaříme až 2,5 l guláše.
-> Lahůdky z jednoho hrnce: Jak báječně uvařit a neušpinit hromadu nádobí
Správný výběr masa, dlouhé smažení cibule a voňavá paprika. Snad u žádného jiného pokrmu se nedá tolik experimentovat jako právě u guláše. Odvaha kombinovat se vyplatí, kromě masa a papriky můžeme přidat řadu dalších surovin.

Šéfkuchař Pavel Vacek: Jaké jsou nejčastější chyby při přípravě omáček?
Perfektní omáčka stojí na správné technice a dochucení, říká šéfkuchař Pavel Vacek. Časté chyby jako málo orestovaný cibulový základ, spálený česnek nebo špatná smetana mohou pokazit i sebelepší recept. Jak předejít nezdaru? Stačí dodržet pár omáčkových zásad.

Autor:Kačák






Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena