Od Pavla jsem se naučil hodně věcí o vaření a mimo jiné jsem podle něj vařil i svůj první guláš (asi před 30 lety).
4 ks | cibule |
1 sklenice | lečo |
0.5 kg | hovězí kližka |
3-4 ks | větší brambory |
podle chuti | |
---|---|
česnek | |
sůl | |
majoránka | |
rajčatový protlak | |
masox | |
mletý kmín | |
mletá sladká paprika | |
mletý černý pepř | |
mletá pálivá paprika | |
podle potřeby | |
sádlo | |
voda nebo vývar |
autor MirekVlcek
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.