Škvarkové knedlíky

V tomto receptu plníme bramborové knedlíky vepřovými škvarky.


4.612x
45 min

Postup přípravy

Den předem uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a necháme je vychladnout.
Vychladlé brambory pomeleme na masovém mlýnku, přidáme vejce, mouku a krupici.

Osolíme a vypracujeme tuhé těsto. Rozdělíme jej na rovnoměrné díly a naplníme
vepřovými škvarky, dobře uzavřeme a vaříme v osolené vodě.

Škvarkové knedlíky podáváme s kapustou a poléváme rozpuštěným máslem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Škvarkové knedlíky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.