Skořicovo-karamelové mandle

Rychlý a chutný pamlsek pro návštěvu i pro vás.


3.84x
10 min

Postup přípravy

Na pánvi opražíme neloupané mandle.

Na další pánvi (nepřilnavé) přivedeme k varu 5 lžic vody, krystal cukr a lžičku skořice. Do této směsi přidáme opečené mandle a mícháme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Mandle krásně zkaramelizují.

Skořicovo-karamelové mandle nejlépe chutnají teplé, ale podávat se můžou i studené.
user-icon

autor stalma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Skořicovo-karamelové mandle

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.