Skopová polévka se zeleninou

Jemný vývar ze skopového masa se zeleninou. Recept se hodí i jako první chod během svátečního stolování.


4.05x
160 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do studené vody, přidáme krupky, osolíme a vaříme.

Mezitím si připravíme zeleninu, kterou budeme do polévky přidávat. Cibuli oloupeme. Pórek očistíme, otrháme nepěkné zelené listy a nakrájíme. Celer s mrkví očistíme a nakrájíme na kolečka.

Asi po dvou hodinách přidáme k povařenému masu nakrájenou zeleninu, ochutíme pepřem a vaříme, dokud není vše měkké. Dochutíme solí.

Při podávání zdobíme skopovou polévku nasekanou petrželkou.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Skopová polévka se zeleninou

Zpět na recept