Šišky z mletého kapra

Máte rádi kapra? Neradi se potýkáte s vybíráním kostí? Vyzkoušejte tento recept na úpravu mletého masa.


3.1122x
60 min

Postup přípravy

Kapra zbavíme kůže a velkých kostí a připravíme si filety. (Skelet - maso na žebrových kostech a z oblasti páteře můžeme použít pro vývar na polévku.)

Maso umeleme a přidáme oloupanou cibuli a česnek. Ochutíme kořením do mletých mas, osolíme a opepříme. Přidáme vajíčko, lžíci obyčejné hořčice a housku namočenou v mléce. Dobře promícháme. Tvoříme malé šišky nebo kuličky a obalíme je ve strouhance. Šišky z mletého kapra fritujeme v rozpáleném oleji.

Přílohou mohou být brambory nebo bramborová kaše, doplněné rajčaty, zelným salátem či jinou zeleninou. Přidáváme na talíř pikantní hořčici, kečup a dresink.

user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šišky z mletého kapra

Zpět na recept