Šišky z mletého kapra

Máte rádi kapra? Neradi se potýkáte s vybíráním kostí? Vyzkoušejte tento recept na úpravu mletého masa.


3.1122x
60 min

Postup přípravy

Kapra zbavíme kůže a velkých kostí a připravíme si filety. (Skelet - maso na žebrových kostech a z oblasti páteře můžeme použít pro vývar na polévku.) Maso umeleme a přidáme oloupanou cibuli a česnek. Ochutíme kořením do mletých mas, osolíme a opepříme. Přidáme vajíčko, lžíci obyčejné hořčice a housku namočenou v mléce. Dobře promícháme. Tvoříme malé šišky nebo kuličky a obalíme je ve strouhance. Šišky z mletého kapra fritujeme v rozpáleném oleji. Přílohou mohou být brambory nebo bramborová kaše, doplněné rajčaty, zelným salátem či jinou zeleninou. Přidáváme na talíř pikantní hořčici, kečup a dresink.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šišky z mletého kapra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena