Masovou směs s chutí čubrice pečeme v listovém těstě se šunkou a pórkem. Podáváme za studena nakrájenou na proužky jako chuťovku k vínu i pivu.
3 stroužky | česnek |
200 g | šunka |
2 lžíce | solamyl |
200 ml | mléko |
0.5 ks | pórek |
60 g | eidam |
450 g | hovězí zadní |
2 lžičky | dijonská hořčice |
350 g | vepřová kýta |
3 lžíce | nastrouhaná houska |
2 balíčky | listové těsto (rozválený plát) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
ostrý kečup | |
mletý černý pepř | |
0.5 lžičky | čubrica |
1 špetka | drcený římský kmín |
na potření | |
1 ks | vejce |
podle potřeby | |
sezamová semínka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena