Sekané karbanátky

Recept na tradiční masový pokrm.


5.03x
45 min
1×

Ingredience

1 ksvejce
5 dkgstrouhanka
1 dlmléko
10 dkgeidam
3 lžičkykoření na mleté maso
60 dkgmleté míchané maso

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Do mletého masa přidáme vejce, mléko, 3 lžičky koření na mletá masa, strouhanku a nastrouhaný tvrdý sýr. Směs dobře zpracujeme, až vytvoří kompaktní hmotu. Pak ji necháme 25 minut odležet. Z masové hmoty mokrými dlaněmi vytvarujeme asi 1 cm vysoké karbanátky. Sekané karbanátky klasicky obalíme ve vajíčku a ve strouhance a osmažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Sekané karbanátky podáváme s brambory na všechny možné způsoby.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sekané karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena