Vaření.czReceptySegedínský guláš podle babičky

Segedínský guláš podle babičky

Klasický segedínský guláš s vepřovým masem a kysaným zelím. Je to velmi lehký recept, který se naučí i vaše děti.


2.813x
90 min

Ingredience

podle potřeby

olej

omáčka

2 kscibule
kmín
podravka
gulášové koření
1 kgvepřové maso
mletý černý pepř
2 kgkysané zelí

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a vepřové maso nakrájíme na kostky. Cibuli osmahneme na oleji, až bude cibule zlatá, přidáme nakrájené vepřové maso. Když bude mít maso osmahnutou barvu, přidáme zelí. Ze zelí necháme odkapat vodu, část necháme, asi do půlky pytlíku, zalijeme vodou, aby bylo zalité po povrch hrnce. Postupně přidáváme mletý černý pepř, sůl, podravku, mletý nebo celý kmín, gulášové koření - vše podle chuti. Segedínský guláš necháme přibližně 45 minut vařit, dokud maso nezměkne. Segedínský guláš podle babičky podáváme s houskovými knedlíky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Segedínský guláš podle babičky

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena