Segedínské karbanátky

Jednoduché, přitom chutné zpracování hovězího masa.


3.916x
45 min
2×

Ingredience

1 ksvejce
100 gšalotka
100 ganglická slanina
450 gmleté hovězí maso
2 lžícemletá sladká paprika
250 gkysané zelí

podle chuti

sůl
zelená petrželka
mletý černý pepř

podle potřeby

strouhanka

Postup přípravy

Šalotku očistíme a nasekáme. Slaninu nakrájíme na kostičky. Zelí necháme okapat a nakrájíme je na menší nudličky. V pánvi vyškvaříme slaninu. Přidáme šalotku a osmahneme ji. Směs necháme vychladnout. Maso prohněteme se strouhankou, petrželkou, směsí slaniny se šalotkou, zelím a vejcem. Směs ochutíme solí, pepřem a paprikou. Z hmoty tvarujeme karbanátky, které smažíme na oleji z obou stran. Potom přidáme do oleje lžíci másla a papriku. Segedínské karbanátky podáváme s vařenými brambory a podle chuti přeléváme vypečeným olejem.
user-icon

autor mamča1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Segedínské karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena