Sardinská celerová polévka

Lahodná polévka s parmazánovým chlebíčkem a hovězím masem.


2.91086x
15 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
sůl
máslo
1 kscibule
1 ksmrkev
3 lžícerajčatový protlak
100 gparmazán
3 lžíceolivový olej
300 ghovězí maso
500 gřapíkatý celer
toastový chléb
mletá pálivá paprika

Postup přípravy

Cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Očištěnou mrkev nakrájíme na kostky. Maso nakrájíme na malé kousky.

Maso spolu se zeleninou restujeme na oleji asi 4 minuty. Rajský protlak naředíme trochou vody, přilijeme k masu a zvolna dusíme asi 20 minut. Celerové řapíky omyjeme a nakrájíme na kousky. Přidáme k masu a dusíme asi 5 minut. Přilijeme horkou vodou, přidáme sůl, papriku a vaříme dalších 20 minut.

Toastový chleba nakrájíme na kostky, osmahneme na másle a posypeme strouhaným parmazánem.

Sardinskou celerovou polévku rozdělíme do talířů a podáváme s toastovými kostkami. Sardinskou celerovou polévku ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sardinská celerová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena