Sardinská celerová polévka

Lahodná polévka s parmazánovým chlebíčkem a hovězím masem.


2.91086x
15 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Očištěnou mrkev nakrájíme na kostky. Maso nakrájíme na malé kousky.

Maso spolu se zeleninou restujeme na oleji asi 4 minuty. Rajský protlak naředíme trochou vody, přilijeme k masu a zvolna dusíme asi 20 minut. Celerové řapíky omyjeme a nakrájíme na kousky. Přidáme k masu a dusíme asi 5 minut. Přilijeme horkou vodou, přidáme sůl, papriku a vaříme dalších 20 minut.

Toastový chleba nakrájíme na kostky, osmahneme na másle a posypeme strouhaným parmazánem.

Sardinskou celerovou polévku rozdělíme do talířů a podáváme s toastovými kostkami. Sardinskou celerovou polévku ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sardinská celerová polévka

Zpět na recept