Sardinková pěna

Našlehaná pomazánka z rybiček pro hosty, ale i jen tak na pečivo.


4.532x
15 min
1×

Postup přípravy

Malou cibuli oloupeme a nakrájíme na maličké kostičky. Otevřeme konzervu se sardinkami v oleji, sardinky zbavíme hlaviček, pokud je mají. Ušleháme čtvrtku změklého másla (asi 2 minuty na nejvyšší výkon). Přidáme sardinky i s trochou oleje, dále šleháme. Dochutíme čtvrt lžičkou pepře, soli (podle slanosti sardinek) a 1/2 lžičkou plnotučné hořčice. Nakonec všleháme i kousky cibule. Sardinkovou pěnu mažeme na kolečka rohlíků jako chuťovky, chutná i s celozrnným chlebem k večeři.
user-icon

autor gabriela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sardinková pěna

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena