Dýně Hokkaido s dušenými rajčaty a natvrdo uvařeným vejcem.
Hodnocení
4.3
/ 5 (9x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
1x
Ingredience
3 ks
vejce
1 ks
cibule
4 ks
rajče
2 lžíce
olivový olej
1 lžička
mletý kmín
1 ks
dýně Hokaido
Postup přípravy
Dýni rozpůlíme, vydlabeme semínka, nakrájíme na kostky a uvaříme v troše osolené vody doměkka. Dýni po uvaření slijeme.
V druhém kastrolku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli na olivovém oleji, do základu přidáme mletý kmín, nahrubo nastrouhaná uvařená vejce a pokrájená loupaná rajčata.
Přidáme uvařenou dýni (bez vody) a promícháme. Samba nejlépe chutná s rýží.