Chilli sambal

Oblíbený sambal z chilli.


3.06x
15 min

Postup přípravy

Chilli papričky omyjeme. V hrnci přivedeme k varu vodu. Vložíme papričky a asi 6 - 10 minut je vaříme. Záleží na velikosti. Povařené papričky vyjmeme, osušíme, zbavíme stopky, semen a umeleme je nebo rozmixujeme. Vzniklá hmota by neměla být příliš hladká. Chilli pastu vložíme sklenice, vmícháme sůl. Hrdlo sklenice přeložíme pergamenovým papírem a uzavřeme víčkem. Chilli sambal používáme jako doplněk ke grilovaným masům nebo v jiných receptech.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chilli sambal

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena