Salsa

Ostrá mexická salsa.


4.0199x
20 min

Postup přípravy

Množství je uvedeno na 1 okurkovou sklenici.

Zeleninu očistíme, omyjeme a osušíme. Cibuli a chilli papričku nakrájíme na kolečka. Rajčata a papriky nakrájíme na drobné kostičky. Z citronu vymačkáme šťávu.

Do mísy vsypeme papriky, rajčata, cibuli, chilli papričky a zalijeme citronovou šťávou. Podle chuti salsu ochutíme solí a pepřem. Bylinky opereme, osušíme a nasekáme. Vmícháme ji do salsy.

Takto připravenou zeleninu vtlačíme do suché a čisté sklenice, až pustí šťávu a uzavřeme. Salsu dáme na 1 týden uložit do lednice.
user-icon

autor petrsparta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salsa

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Mexická