Salsa

Ostrá mexická salsa.


4.0199x
20 min

Ingredience

1 lžičkasůl
1 kscibule
2 ksrajče
1 kscitron
1 kspaprika červená
1 kspaprika zelená
1 kspaprika žlutá
1 lžičkamletý černý pepř
2 lžícepetrželka nebo bazalka
2 ksnaložená chilli paprička

Postup přípravy

Množství je uvedeno na 1 okurkovou sklenici. Zeleninu očistíme, omyjeme a osušíme. Cibuli a chilli papričku nakrájíme na kolečka. Rajčata a papriky nakrájíme na drobné kostičky. Z citronu vymačkáme šťávu. Do mísy vsypeme papriky, rajčata, cibuli, chilli papričky a zalijeme citronovou šťávou. Podle chuti salsu ochutíme solí a pepřem. Bylinky opereme, osušíme a nasekáme. Vmícháme ji do salsy. Takto připravenou zeleninu vtlačíme do suché a čisté sklenice, až pustí šťávu a uzavřeme. Salsu dáme na 1 týden uložit do lednice.
user-icon

autor petrsparta

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salsa

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z mexické kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena