Vynikající salátek z krevet a hráškových lusků, rýžový ocet můžete nahradit jablečným nebo vinným.
Hodnocení
2.9
/ 5 (779x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
20 g
cukr
- -
citron
400 g
krevety
0.5 dl
sójová omáčka
100 g
rýžové nudle
200 g
hráškové lusky
0.5 dl
rýžový ocet
20 g
piniové ořechy
Postup přípravy
Rýžové nudle namočíme asi na 10 minut do vlažné vody, aby změkly. Krevety krátce povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Piniové oříšky opražíme na pánvi, přidáme cukr, zalijeme octem a sójovou omáčkou, krátce prohřejeme a pak necháme vychladnout. Studenou směs promícháme s nudlemi, očištěnými hráškovými lusky a krevetkami, ozdobíme citronem.