Salát z fazolí a celeru

Konzervované fazole v rajčatové šťávě se dají použít i na jednoduchý salát s celerem a houbami.


3.0327x
30 min
1×

Postup přípravy

Otevřeme si všechny konzervy. Celý obsah konzervy s fazolemi přelijeme do mísy. Přecedíme konzervovaný celer. Pokud je třeba, překrájíme jej na drobné kousky. Také překrájíme houby na menší kousky.

Oloupeme cibuli, omyjeme, osušíme a nakrájíme ji najemno. V rychlovarné konvici uvaříme vodu a cibuli vroucí vodou spaříme. Pak ji propláchneme studenou vodou a přidáme ji do mísy k fazolím.

Vše promícháme. Jestliže je třeba ochutíme salát octem nebo nálevem z celeru nebo hub. Pokud není nálev dostatečne slaný, salát přisolíme.

Podáváme s chlebem a teplým párkem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát z fazolí a celeru

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena