Salát z fazolí a celeru

Konzervované fazole v rajčatové šťávě se dají použít i na jednoduchý salát s celerem a houbami.


3.0327x
30 min
1×

Postup přípravy

Otevřeme si všechny konzervy. Celý obsah konzervy s fazolemi přelijeme do mísy. Přecedíme konzervovaný celer. Pokud je třeba, překrájíme jej na drobné kousky. Také překrájíme houby na menší kousky.



Oloupeme cibuli, omyjeme, osušíme a nakrájíme ji najemno. V rychlovarné konvici uvaříme vodu a cibuli vroucí vodou spaříme. Pak ji propláchneme studenou vodou a přidáme ji do mísy k fazolím.



Vše promícháme. Jestliže je třeba ochutíme salát octem nebo nálevem z celeru nebo hub. Pokud není nálev dostatečne slaný, salát přisolíme.



Podáváme s chlebem a teplým párkem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z fazolí a celeru

Zpět na recept