Salát s chřestem a vejci

Vyzkoušejte výborný jarní salát se sýrovým dipem z kozího tvarohu a s chutí kopru.


4.69x
25 min

Postup přípravy

Z kozího tvarohu a mléka umícháme hladký řidší krém, který ochutíme sekaným koprem, solí a pepřem. Takto připravený sýrový dip necháme v chladu rozležet.

Bílý chřest očistíme od dřevnatých částí, oloupeme a nakrájíme na 2 - 3 cm dlouhé kousky. Kousky chřestu uvaříme v osolené a citronovou šťávou ochucené vodě doměkka a necháme okapat. Ředkvičky očistíme a nakrájíme na kolečka. Vejce uvaříme na hniličku, oloupeme a rozkrojíme na poloviny.

Směs listových salátů opatrně promícháme s chřestem a ředkvičkami, rozdělíme na porce a obložíme vařenými vejci. Salát s chřestem a vejci pokapeme sýrovým dipem a podáváme s opečenými toasty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát s chřestem a vejci

Zpět na recept