Salát po švýcarsku

Tento těstovinový salát se sýrem, šunkou, celerem a višněmi podáváme jako samostatný pokrm.


2.9937x
30 min

Postup přípravy

Ze sýra ( eidam, ementál, madeland ), který si vyberete oloupeme kůrku a nakrájíme ho na kostky jako šunku. Višně opereme a zbavíme pecek. Celerové řapíky nakrájíme na malinké plátky. Všechny tyto suroviny dáme do veliké mísy, vložíme uvařené těstoviny a promícháme. Na zálivku rozšleháme vinný ocet s olejem a žloutkem, osolíme, opepříme a přelijeme přes salát. Před podáváním ještě promícháme a posypeme vlašskými ořechy. Zdobíme višněmi a koprem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát po švýcarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Švýcarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.