Rýžový salát s treskou, kukuřicí a paprikou.

Lehká večeře. Salát, který lze podávat i teplý jako rizoto.


3.0115x
30 min

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Tresku důkladně omyjeme, osušíme, zakápneme citronem, osolíme, okmínujeme a nakrájíme na kousky. Papriku očistíme, zbavíme jádřince, omyjeme a nakrájíme na nudličky.

Na vyšší pánvi nebo v hrnci rozehřejeme olej a osmahneme cibulku, přidáme kousky tresky. Necháme vše vychladnout a promícháme.

Přidáme sterilovanou kukuřici, papriku a majonézu. Můžeme dochutit černým pepřem.

Tresku se zeleninou podáváme s rýží. Případně můžeme rýži s rybou smíchat a podávat jako rizoto.

user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rýžový salát s treskou, kukuřicí a paprikou.

Zpět na recept