Cuketu, mrkev, cibuli, česnek, bambus a hlívu ústřičnou očistíme a nakrájíme na co nejmenší částečky nebo pomixujeme v mixéru.
Mezitím dáme sojový granulát společně s lžící sójové omáčky vařit na 7 minut do vroucí vody.
Poté nakrájenou zeleninu, houby a sójový granulát mírně opečeme na pánvi. Přidáme koriandr, pepř, rybí omáčku a popřípadě ještě trochu sójové omáčky.
Rýžový papír vytřeme vodou a trochou chilli omáčky nebo sladké omáčky na kuře, záleží, jestli chceme čistě pálivou nebo i mírně nasládlou chuť. Pak rozstřihneme mořskou řasu na 4 čtverce a vložíme doprostřed vlhkého rýžového papíru. Na část kde jsme položili řasu, poklademe obsah pánvičky, pak placky zamotáme a rýžové plňáčky můžeme podávat.
Ingredience jsou uvedeny na 1 porci.