Sladká rýžová kaše jako dezert jistě potěší.
1 l | voda |
250 g | rýže |
4 ks | hřebíček |
šafrán | |
120 g | med |
mletá skořice | |
100 g | nasekané mandle |
kůra a šťá | 1/2 citron |
Dáme vařit vodu s medem. Když přejde voda varem, seberme pěnu. Přisypeme rýži a vaříme ji do změknutí. Před koncem varu přidáme citronovou šťávu, kůru, šafrán a hřebíček.
Hotovou kaši nalijeme do misek, necháme vychladnout, posypeme mandlemi, skořicí a můžeme podávat.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.