Rýžová asijská směs

Lehká večeře na čínský způsob.


3.1149x
30 min

Postup přípravy

Rýži propláchneme a v osolené vodě uvaříme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibulky opláchneme a nakrájíme na kolečka. Výhonky opereme a necháme okapat.

Na rozpálené lžíci oleje krátce osmahneme žampiony, cibulku, výhonky mungo a krabí maso. Scezenou rýži přisypeme do pánve, okořeníme, opepříme, osolíme, zalijeme sójovou omáčkou. Směs vyndáme na mísu a udržujeme v teple.

Zbylý olej vlijeme na pánev, rozehřejeme, vyklepneme vejce a usmažíme volské oko, které opepříme a posolíme.

Směs na míse ozdobně naaranžujeme, ozdobíme volským okem a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rýžová asijská směs

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.